Hjem
Om oss Nyheter Kontakt oss
KOMPETANSE
Markedsføring
Kreativt arbeid
Web utvikling/design
Grafisk design
Messestands/Events
REFERANSER
Markedsføring
Profilering
Web
Grafisk design
Messestands/Events
TJENESTER
Oppfølging
Sammendrag
MARKEDET
Trender
Nyheter
Hjem > MARKEDET > Nyheter >
Google ENGAGE
Skriv ut denne siden

Adwords partnerprogram; Google Engage

Publisert 09.08.2011

Google Norge lanserer nytt partnerprogram for mindre byråer

Google lanserer i dag et nytt partnerprogram – Google Engage.

Dette retter seg mot små og mellomstore byråer som jobber med digital markedsføring, reklame og andre web-relaterte områder, og som ønsker å vokse gjennom tjenester innen digital markedsføring. Google har et nært samarbeid med de større mediebyråene, men vil gjennom dette initiativet arbeide tettere med små byråer som tilbyr AdWords-tjenester til sine kunder.

“Vi har som mål å støtte omtrent 150 mindre byråer gjennom Engage. Byråene som deltar i programmet får blant annet tilbud om utdanning, trening og støtte innen salg og markedsføring. Å delta i Google Engage-programmet er kostnadsfritt, og representerer et utmerket forum for å møte likesinnede over hele Norge og å dele erfaringer om digital markedsføring”, sier Harald Skaarn, produktansvarlig i Google Norge.

I Sverige slapp Google nylig en rapport som viste at internettøkonomien utgjør 6,6 % av BNP, eller 205 milliarder svenske kroner. Rapporten viste også at bedrifter har et stort potensial for vekst dersom de anvender internett på en effektiv måte. I Sverige, som i Norge, finnes det mange bedrifter som ikke utnytter internetts fulle potensial, og det er disse bedriftene Google håper å nå ut til gjennom byråene som deltar i Google Engage-programmet.

 
For mer informasjon om Google Engage, besøk:
www.google.no/adwords/engage

For mer informasjon, kontakt:


Google Pressetjeneste Norge

Rickard Evrin                             

Mobil: +47 938 03 711 
Copyright © 2018 www.rudi.no Rudi Reklamebyrå. All rights reserved.